03 d’abril 2008
GRÀCIES L'HOSPITALET

Gràcies a les més de 70.000 persones que han fet confiança al projecte encapçalat per José Luis Rodríguez Zapatero, que ha comptat amb un recolzament històric a Catalunya i amb més de 11.282.000 vots a tota España. L'alta participació -la que volíem els socialistes, i no el PP- li dona més valor a aquestes eleccions.

La gent sap que no és el mateix Zapatero que Rajoy, i això s'ha notat a L'Hospitalet, a Catalunya i a Espanya. Això a L'Hospitalet ho sabem molt bé. Els pressupostos de l'Estat contemplen 17 milions d'euros - tot i el veto del PP i CiU- tal i com es va comprometre amb un conveni la ministra Chacón amb l'Alcalde Corbacho. Això portarà millores a 40.000 hospitalencs del Gornal, Bellvitge, la Torrassa, Santa Eulàlia i Sant Josep.

El govern va aprovar el febrer passat 340 milions d'euros pel soterrament de les vies del tren, una vella reivindicació de la nostra ciutat que millorarà molt la comunicació entre tots els barris i permetrà en els nous espais que sorgiran, la creació de més espais verds, zones per equipaments i habitatge públic. El Govern d'Espanya pensa en L'Hospitalet.

Jose Vicente Muñoz, fins ara regidor socialista a l'Ajuntament, i a partir d'ara diputat, ja s'ha compromès a defensar els interessos de la nostra ciutat a Madrid.

Estem segurs que aquesta legislatura serà per L'Hospitalet, Catalunya i Espanya la de més avanç social, la de més Llei de dependència, la de més habitatge públic, la de la millora de les infraestructures i en definitiva la que resolgui problemes que realment importen a la gent. Gràcies L'Hospitalet