09 de maig 2008
SOLUCIONS EN FRONT DE LA SEQUERA
Els ciutadans i ciutadanes de L’Hospitalet estan donant exemple amb el seu comportament responsable de l’ús de l’aigua per fer front a la sequera. Des d’aquí volem agrair l’esforç diari per consumir menys aigua potable.

L’Ajuntament de L’Hospitalet, ha creat la Comissió Municipal per la Gestió i Seguiment de la Sequera, que coordinarà totes les accions vers el consum d’aigua mentre duri el Decret de Sequera.

L’Ajuntament ja pren mesures com establir un pla de mínims pel reg de la ciutat, fent-lo en un 100% amb aigües freàtiques no potables i construint nous dipòsits per aprofitar les aigües subterrànies i de pluges. Plantem noves espècies que necessiten menys aigua.

El Govern de la ciutat dona suport a les mesures presses pel Govern de Catalunya i d’Espanya en les actuacions per pal·liar la sequera.

El President Montilla i el govern central, tenen clar que l’aigua és un be de primera necessitat. Per això s’ha aprovat un reial decret que regula la conducció “temporal” d’aigua a Barcelona com a mesura excepcional que garantirà el subministrament d’aigua.

El govern de Zapatero sempre ha actuat amb equitat a tota Espanya. Per aquest motiu no te sentit l’oposició de CIU al projecte de minitransvasament: CIU no va fer cap política d’aigua en 23 anys en Catalunya i si va recolzar les nefastes mesures d’Aznar.

La ciutadania recolza les actuacions del Govern de Catalunya per assegurar que tots tinguem aigua, els governs estan per solucionar problemes i l’oposició per ajudar a solucionar-los, no per crear de nous i més amb una qüestió fonamental com l’aigua.

Etiquetes de comentaris: ,