28 de juliol 2008
PSC, garantia per Catalunya i L’Hospitalet
Del 18 al 20 de juliol és va celebrar el Congrés del PSC. Un congrés al que hem debatut i hem pres decisions concretes. Ben al contrari que els congressos del PP, ERC i Convergència on només parlen de si mateixos. El Congrés del PSC ha fet propostes dels temes que interessen a la gent com l’habitatge, el treball, la sanitat, la seguretat i l'engegada de més polítiques socials. El president Montilla farà possible que els avanços socials es portin a terme.

També ha quedat clar que el PSOE és l'únic partit que treballa per la democràcia, per les llibertats socials i per solucionar temes que SI preocupen als ciutadans. Amb Zapatero, Espanya te la garantia de ser un país plural on s'integren totes les llengües i les diverses identitats.

El PSC de L’Hospitalet treballa per solucionar els problemes reals de la gent. L’Alcaldessa Núria Marín ha impulsat un seguit d’actuacions com les millores aquest estiu a moltes escoles, la construcció de guarderies i més places d'aparcament; més habitatge de protecció i de lloguer per a joves, com les 228 que es sortejaran a l'agost; un nou mercat per La Florida i més polítiques socials per a aconseguir una ciutat més cohesionada. També generem noves oportunitats de futur, i en aquesta línia l’Alcaldessa va posar al juny, la primera pedra de la City Metropolitana, un centre de negocis on treballaran unes 8000 persones. Des de aquest article volem felicitar als veïn@s del Gornal per la concessió del Pla de Millora del barri “URBAN”. Treballem pels barris, treballent per L’Hospitalet.

Etiquetes de comentaris: , , , ,