17 de setembre 2008
L’H comença el curs amb força

El 15 de setembre L’Hospitalet ha començat el curs escolar amb més places a tots els nivells.

Al llarg d’aquest curs hem fet noves les escoles bressols Garabatos del barri de Sant Josep i la Fortuny de Collblanc. Avancen les obres de les noves bressols de la Torrassa, Sanfeliu, La Florida i Santa Eulàlia. Hem aprofitat l’estiu per fer nombroses obres de millora a les escoles de primària i secundària per valor de més de 8 milions d’euros; volem més qualitat a les nostres escoles. Tenim més de 36.000 alumnes i 3.000 professionals als que volem agrair el seu permanent compromís.

Aquest curs ampliarem els recursos per: programes de garantia social, transició escola-treball, plans d’entorn, per ampliar places escolars i crear nous centres educatius.

Aquest curs també avançarem en la transformació de la ciutat: El soterrament de les línies de Renfe, amb el futur intercanviador de la Torrassa, l'acabament de la transformació de la Gran Via fins al riu Llobregat, el desenvolupament del projecte del BioPoL’H, més pisos de protecció i de lloguer per a joves, el nou mercat de la Florida, la City Metropolitana, el Pla Urban pel Gornal, la continuació dels plans integrals dels barris, l’instalació d’ascensors, etc.

Continuarem governant per les persones i per la cohesió social, una de les prioritats de la nostra Alcaldessa Núria Marín. L’Hospitalet s’està transformant barri a barri per millorar la qualitat de benestar dels seus ciutadans, i el model de convivència, mitjançant el diàleg i la mediació entre els veïns i l’Ajuntament, serà una peça clau.