10 de novembre 2008
Jo compro a L’Hospitalet

Del 7 al 15 de novembre L’Hospitalet celebrarà la III Setmana del comerç. Aquest any entre el actes s’inclouran des de debats a activitats lúdiques, amb l’objectiu de promocionar el comerç local. També tindrem el III Concurs d’aparadors. A més es presentarà una guia de bones pràctiques per tal d’aconseguir una ciutat més sostenible, i es promocionarà la cuina de mercat.


L’Ajuntament te com a prioritat afavorir el paper dels mercats municipals. Treballem en un seguit d’accions promocionals i d’inversions en renovació d’instal•lacions que pretenen desenvolupar encara més les seves possibilitats, com ho fem en el futur mercat de la Florida.

El treball, les iniciatives i la col•laboració de la gent del comerç en els projectes de renovació i promoció de l’Ajuntament en aquest sector, son imprescindibles per contribuir a fer de L’Hospitalet on bon lloc on viure, i on comprar.
Son diversos els punts d’atracció comercial, fent de L’Hospitalet un lloc de referència a nivell metropolità. L’Ajuntament aposta també per un comerç de proximitat endegant programes de renovació, modernització i promoció del comerç local, però també es molt important la complicitat dels ciutadans.


A L’Hospitalet tenim de tot, per que marxar fora a comprar?. La propera campanya de Nadal es un bona excusa per animar-vos a passejar i comprar per les botigues i mercats de la ciutat. La proximitat en el tracte, l’entesa, la complicitat, i la bona feina dels comerciants de la ciutat, ben segur que fan més agradable l’experiència de comprar en aquestes dates.