03 de febrer 2009
Satisfacció ciutadana amb L’Hospitalet


El passat 8 de gener es va presentar el Baròmetre d’opinió pública de L’Hospitalet. La majoria dels hospitalencs i les hospitalenques estan molt satisfets de viure a la seva ciutat, així ho ha manifestat més del 80% de la po-blació. La majoria se sent identificat amb la ciutat i creu que ha millorat en els darrers dos anys.


La gestió municipal es valora de forma molt positiva, i tots els serveis municipals mantenen una bona valoració, però preocupa l’aparcament. El govern municipal està planificant més places d’aparcament a tots els barris.


L’atur i la crisis econòmica es presenta a l’enquesta com les qüestions que més preocupen. El govern municipal també li fa front; amb plans d’ocupació, amb formació ocupacional i amb inversió que generarà llocs de treball. El Govern Zapatero invertirà a L’Hospitalet 44,5 milions d’euros, que crearà feina i millorarà la ciutat.


Als ciutadans i al govern també els preocupa la seguretat. L’any 2009 ha començat amb 40 nous agents de la Guàrdia Urbana, amb més mitjans materials, i amb una reforçada coordinació amb els Mossos d’Esquadra.


Quasi el 70% de la ciutat sap que hi ha hagut un canvi a l’alcaldia i que Núria Marín és l’alcaldessa. Una alcaldessa que ha impulsat un pressupost municipal per al 2009 amb el 64% de la despesa dedicada a polítiques socials i que ens permetrà seguir treballant per millorar la qualitat de vida i el benestar dels ciutadans i les ciutadanes per afrontar una crisi que de ben segur superarem.