21 de setembre 2009
L’Hospitalet comença el curs amb optimisme

El curs 2009-2010 ha començat a L’Hospitalet amb millors carrers, places i escoles. Els 8.000 milions d’euros del Pla Zapatero per activar l’economia s’han notat en la creació de llocs de treball i en moltes obres.

L’Hospitalet compta des d’aquest setembre amb 196 noves places de bressol públics. I el mes de gener amb 94 places més. En un any el Govern de l’Alcaldessa Núria Marín ha fet més que CiU i el PP en 23 anys. Així, en breu, L’Hospitalet comptarà amb un total de 1218 places de escola bressol pública. Desprès vindran les bressols de Sanfeliu, Sant Josep i Bellvitge. Un compromís amb l’educació i amb les famílies.

Un compromís que ha fet que el Govern presidit per José Montilla hagi augmentat en els últims anys un 81% el nombre de places públiques de escoles bressols en els últims 5 anys.

L’Ajuntament de L’Hospitalet i la Generalitat ha fet obres de millora en les escoles de tots el barris com exemple: La Carpa, La Marina, Ramón i Cajal, Pompeu Fabra, etc. L’educació no era prioritat pel PP i CiU.

Amb l’acord de finançament pactat per Montilla i Zapatero Catalunya ha fet un pas històric i CiU i PP han perdut la seva credibilitat. Tindrem més i millors serveis per tothom. La inversió pública ajudarà a superar la crisi econòmica i estarem al costat del sector socials necessitats, dels treballadors i dels emprenedors.
No donem cabuda al pessimisme. La societat que creu en si mateixa és la millor garantia d’un futur col·lectiu millor.