14 d’abril 2010
Millorem els nostres barris

Fa uns dies el president Montilla va estar a L’Hospitalet amb l’alcaldessa, Núria Marín, per veure la gran transformació dels barris de Collblanc i la Torrassa. La Llei de barris dels governs del PSC ha fet possible una inversió de més de 27 milions d’euros.


A Collblanc i la Torrassa s’han realitzat mol tes actuacions que han suposat una millora en la qualitat de vida de milers de veïns (nous carrers, enllumenat, habitatge públic, noves places, més aparcaments, nou casal i escola bressol, ascensors, escales mecàniques, programes socials, etc.).


Això també ha estat possible gràcies al treball conjunt entre les administracions i la Comissió d’Entitats.


Aquesta transformació també porta un bon ritme a Pubilla Cases i la Florida, on les obres de millora s’estenen arreu, i seran especialment visibles amb la transformació del nou Mercat de la Florida. El barri del Gornal, amb la inversió municipal i la del Pla Urban de 14 milions d’euros, gaudirà de noves avingudes, nous espais pel barri i un poliesportiu.


Tots i cadascun dels barris de la ciutat han experimentat transformacions als seus carrers i places, amb els plans de millora. Ha estat el cas de Santa Eulàlia-Plaça d’Europa, Can Serra, Centre, Sant Josep i Sanfeliu.


El Govern Montilla, amb la Llei de barris ja en el seva setena convocatòria, arribarà a beneficiar a 140 barris de tot Catalunya.


L’alcaldessa, Núria Marín, treballa perquè tots els barris de L’Hospitalet siguin millors cada dia.