19 d’octubre 2010
Montilla i la millor acció de govern

El proper 28 de novembre la ciutadania de Catalunya està convocada a les urnes.

Aquests dies els diaris publiquen enquestes que donen una victòria a Artur Mas.

Però als socialistes el que més ens preocupa és que l’abstenció sigui alta. Volem que tothom participi a les properes eleccions autonòmiques.

És possible que la magnífica obra del Govern presidit per José Montilla no s’hagi explicat prou bé, i que el soroll mediàtic de l’Estatut hagi tapat una gran obra de Govern, però hem d’explicar que avui Catalunya té molts més serveis públics de qualitat que quan governava CiU.

A Catalunya hem construït 1 centre de salut cada dues setmanes; hem fet 8 hospitals nous en tres anys; en 7 anys hem contractat 4.600 metges; hem augmentat un 76% els recursos en salut; 15.800 persones menys en llistes d’espera per intervencions quirúrgiques; s’ha baixat a la meitat el temps d’espera que hi havia a l’època de CiU, i més de dos milions de pacients tenen la recepta electrònica.

En 7 anys s’han contractat 7.600 mossos nous; en 4 anys, 3 mossos nous cada dia. Així hem doblat el nombre de policies per habitant; hem fet una comissaria cada 2 mesos, i ara tenim prop de 5.000 bombers.

La primera proposta d’Artur Mas és reduir en una tercera part els treballadors de la Generalitat, prop de 50.000 treballadors i treballadores. CiU i Artur Mas ens volen deixar sense mestres? Sense policies? Sense metges?. Artur Mas és menys per Catalunya i per L’Hospitalet.